4 nesuderinamų draugų pusryčiai

sumustiniai 1

Šį kartą vienu metu norėjome įtikti visiems skirtingiems skoniams, pasiūlydami: mėsos, žuvies, daržovių, saldaus, sūraus ir aštraus. Pusryčiams sumuštiniai visiems įprastas reikalas, bet dažnai greitai nusibostantis, o pažvelgti į sumuštinį naujai kartais pritrūksta fantazijos.. Taigi, mūsų anktyvo šeštadienio idėjos, kai gali padaryti tai greičiau nei jūsų antra pusė išlips iš dušo ir mėgautis traškiais, ryškaus skonio pusryčiais rytinės saulės spinduliuose.

Skrebučiui tiks bet kuri mėgstama šviesi, skrudinimui tinkanti duonele. Sausoje keptuvėje ant didelės ugnies kelias minutes iš abiejų pusių paskrudinome riekeles. Skirtingus priedus ruošėme taip:

Skrebutis+keptas varškės sūris+medus. Varškės surį aptepėme žolelių (petražolės, krapai), alyvuogių aliejaus, čili pipiro, kmynų, druskos ir juodųjų pipirų mišiniu ir kepėme orkaitėje supjaustytą gabaliukais apie 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Skrebutis+varškės sūris+smidras su parmos kumpiu. Smidrą pakepinome sausoje keptuvėje apie 3 minutes, tuomet apsukome parmos kumpiu ir dar kartą įmetėme į sausą keptuvę.

Skrebutis+paštetas. Velykų proga turėjome vištienos kepenėlių paštetą su pistacijomis

Skrebutis+tunas. Tamsųjį konservuotą tuną sumaišėme su gartyčiomis, citrinos sultimis ir petražolėmis.

sumustiniai 3

Parašykite komentarą