Varškės užkandis su priedais

Gerėjant ir šiltėjant orams pas mus apetitas karštiems ir sunkiems patiekalams mažėja. Šiuo trumpu vasarišku laikotarpiu, kada norisi daugiau laiko skirti ne sukiojimuisi virtuvėje, o laisvalaikiui lauke, reikia spėti pasimėgauti paprastai, greitai paruošiamais valgiais ir nepamiršti žalumynų!

Jei po dienos darbų turite tik 15 minučių maisto gamybai ir vakarienei, tai tikrai jums tiks mūsų mėgstamas patiekalas “kai negali sugalvoti, ko nori valgyti“.

Svarbiausia turėti keletą ingridientų – varškės ir jogurto ar grietinės, o visi priedai leistini.

Varškės užkandžiui su priedais paruošti reikės:

  • mėgstamos varškės
  • natūralaus jogurto ar liesos grietinės
  • žalumynų: krapų, laiškinių svogūnų, gražgarsčių ir pan.
  • šviežio agurko
  • saulėje džiovintų pomidorų ar alyvuogių
  • mėgstamų riešutų: žemės, lazdynų ar karijų ir pan.
  • druskos, juodųjų pipirų

Riešutus pakepinkite, agurką sutarkuokite smulkiai, nusunkite vandenį, žoleles susmulkinkite, pomidorus ar alyvuoges supjaustykite ir viską įmaišykite į varškę, sumaišyta su jogurtu ar grietine, pagardinkite druka ir juodaisiais pipirais.

Skanaukite su šviežia rugine duonele ar pakepinta šviesia itališka duona.

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s