Migdolai ispaniškai

riesutai

Dalele ispanišku skoniu, parsivežto iš atostogų, dalinamės su jumis. Šį kartą greitai paruošiamas spalvotas užkandis – sūdyti migdolai.

Reikės:

  •  kelios saujos migdolų be luobelės
  •  4 šaukštai alyvuogių aliejaus
  •  druskos
  •  saldžiosios paprikos miltelių

Orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pakepinom migdolus su aliejumi. Karts nuo karto pamaišant, kad visi migdolai apskrustu aliejuje. Po 20 minučių, migdolus ištraukėme, nusausinome, atvėsinome ir dubenyje apibarstėme druska ir saldžios paprikos milteliais. Gavosi sūrūs, traškūs ir skaniai rausvi migdolai.

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s