Benedikto kiaušiniai

Benedikto kiausinis2

Išvirti kiaušinį be lukšto didelis iššūkis, kuris dažniausiai atbaido pusryčiams sugadinti dešimtį kiaušinių, kad paruošti vieną idealų Benedikto kiaušinį, todėl mes juos visada ruošiame pasinaudodami keliais žinomais triukais.

Pasiruoši puodelį, maistinę plėvelę, patepi ją aliejumi ir įmuši kiaušinį, pabarstai druska ir pipirais. Svarbu gerai maistinę plėvelę užsukti ir įleisti į verdantį vandenį.

Idealiai Benedikto kiaušiniai išverda per 4 minutes, trynys lieka minkštas, truputį tekantis. Skaniausia valgyti su naminiu majonezu ir ant traškios duonelės. Štai taip!
Benedikto kiausinis

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s