Vokiškas blynas

IMG_3508

Idealiausias variantas tingintiems stovėti prie keptuvės su blynais, reikia pašauti į orkaitę blynų tešlą, o tuo tarpu leisti sau ramiai mėgautis rytine kava ir laukti kol pakils vokiškas blynas. Tai tikrai geriausias būdas vienu metu valgyti blynus visai šeimai.

Blynui paruošti reikės:

  •  3 kiaušiniai
  •  6 šaukštai miltų
  •  1 šaukštas cukraus
  •  žiupsnis druskos
  •  300 ml pieno
  •  10 gr. sviesto
  •  uogų, jogurto ar grietinėlės

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 200-220 laipsnių, į kepimo formą įmeskite sviestą ir pašaukite į orkaitę, kol sviestas tirpsta, paruošiu tešlą. Į kiaušinius su žiupsniu druskos įmaišau miltus, cukrų ir pieną. Tešla gaunasi skysta kaip lietinių blynų. Po kelių minučių, išsilydžius sviestui kepimo inde, paskirstykite sviestą po visą indą ir supilkite paruoštą tešlą. Blynas kepa apie 12-15 minučių. Skaniausia valgyti su šviežiomis uogomis ir natūraliu jogurtu.

Reklama

Vienas komentaras apie “Vokiškas blynas

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s