Sūrio skrebučiai

Surio skrebuciai 2

Kai nusibosta griaužti riebalais persisunkusius bulvių traškučius, o užkandžiui norisi kažko traškaus, greičiau nei nubėgus į artimiausią parduotuvę nusipirkti traškučių, orkaitėje galite išsikepti kietojo sūrio skrebučių. O jei dar sulauksite svečių, tikrai išgirsite ir pagyrimų

Jiems paruošti reikės:

  •  tarkuoto kietojo sūrio (nėra svarbus koks, mes dažniausiai turime “Džiugo”)
  •  druskos, pipirų
  •  mėgstamų džiovintų žolelių (šįkart naudojome raudonėlį ir baziliką)

Į smulkiai sutarkuotą sūrį įmaišyti džiovintas žoleles, druską, pipirus. Ant kepimo popieriaus išklotos skardos formuoti apvalius “medalionus” iš sūrio masės. Įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje kepti tol kol skrebučiai paruduoja ir apskrunda.

Surio skrebuciai

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s