Pyragėliai su brokoliais

pyrageliai su brokoliais

Džiugiausia, kad trapios tešlos pyragėliai visada yra greitai paruošiami, kai turi jau paruoštos tešlos. Idealu, jei pasigamini ją pats, bet šaldytos trapios ar filo tešlos yra puikios kokybės ir visada praverčia greitai ruošiamiems patiekalams. Trapios tešlos pyragėliai, bandelės su įvairiais įdarais, ką tik ištraukti iš orkaitės ir garuojantis, visada bus puikus užkandis su įvairiais padažais ar prie salotų. Šį kartą pyragėliai su brokoliais buvo sugalvoti paruošti atsitiktinai, iš turimų produktų šaldytuve.

Pyragėliams paruošti:

  •  trapios bemeilės tešlos
  •  brokoliai
  •  grudėta varškė
  •  druska, pipirai, prieskoninės žolelės
  •  aliejus, sviestas
  •  kmynai, sezamo sėklos
  •  kiaušinis

Smulkiai supjaustytus brokolius pakepiname keptuvėje su šauktu aliejaus ir sviesto, užbarstom šviežių petražolių ar čiobrelių. atvėsintus brokolius sumaišome su grudėta varške (grudėtą varškė nusunkiau), pagardinama žiupsniu druskos, maltų pipirų, aštrumui įdėjau čili pipiriuko. Iš trapios tešlos formuojami trikampėliai, įdedant į vidų įdaro. Patepami kiaušinio plakiniu, apibarstoma kmynais, sezamo sėklomis. Kepiau 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių.

pyrageliai su brokoliais 2

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s