Avinžirnių ir pomidorų užtepėlė

avinzirniu uztepele

Kai norisi paruošti sotų užkandį, tam geriausiai tinka energijos teikiantys avinžirniai.

Užtepėlei paruošti reikės:

  • konservuotų avinžirnių
  •  saulėje džiovintų pomidorų
  •  druskos, pipirų
  •  salierų lapelių

Avinžirnius ir saulėje džiovintus pomidorus bei salietų stiebų kelis lapelius sutrinu trintuvu iki vientisos masės, jei naudoju pomidorus be aliejaus, papildomai įpilu alyvuogių aliejaus. Užtepėlę pagardinu druska, grūstais pipirais. Skaniausia su šilta traškia duonele (labiausiai mėgstam su itališka čebata)

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s